Szakembereink

Dr. Koris András Koris Andras1
Okleveles élelmiszermérnök
16 éve dolgozik a kutatás-fejlesztésben, számos pályázat vezetője/résztvevője, más esetekben pályázatok bírálója. Főállásban a Szent István Egyetem oktató-kutatója, egyetemi docensi pozícióban. A membránszűrés, membrán technikák, a vákuumszárítás, a folyamat modellezés és optimalizálás, illetve a termékfejlesztés szakértője.

Dr. Csury István Csury
Okleveles gépészmérnök
A hűtési rendszerek szakértője, hűtőtechnológus irányító tervező, a korábbi Élelmezésipari Tervező Vállalat Műszaki Fejlesztési Osztály, majd Hűtőtechnológiai Osztály volt irányító tervezője.  A Hűtőipari gép és berendezés és Hűtéstechnika c. témákban a Mérnöki Kamara  bejegyzett tervezője- és szakértője.

Dr. Kutics KárolyKuticsK
Okleveles vegyészmérnök
A Veszprémi Egyetem és a Tokiói Egyetem korábbi munkatársa, illetve a Balatoni Integrációs Kht. volt ügyvezetője.  A környezetvédelem, a víztisztítás és szennyvízkezelés kiemelkedő hazai szakértője.

Dr. Zajzon Gergely ZajzonG
Orvos, egészségügyi menedzser
A gyógyszer- és táplálék kiegészítő törzskönyveztetés, engedélyeztetés, illetve a gyógyszer-információs és -ügyviteli rendszerek szakértője. A Semmelweis Egyetem jelenlegi és az Országos Gyógyszerészeti Intézet volt munkatársa.

Borbély György borbelygyorgy
Okleveles vegyészmérnök
A Vegyterv volt munkatársa, az Europlan tervező iroda volt ügyvezetője. Nevéhez több Magyarországi és külföldi vegyi- és élelmiszer feldolgozó üzem tervezése és kivitelezése fűződik, emellet szakértője a műveleti berendezések tervezésének és az üzem telepítésnek is.

Máthé Barnabás mathe
Cukrászmester
A kézműves csokoládé, bonbon és fagylaltkészítés szakértője. Több, esetenként piacvezető cégnél végzett termékfejlesztési és gyártás-eladás technológiai szakértést.

 

Az állandó szakembereink mellett kapcsolatban vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek mérnökeivel, így szükség esetén mindig az adott terület legjobb mestereit vonjuk be a projektbe.

technologiafejlesztesKFIszakmaianyagok03technologiafejlesztesKFIszakmaianyagok02